Cum să instalezi panourile decorative 3D la tine acasă

Panourile 3D au revoluționat lumea decorațiunilor interioare, încă de la apariție. Revitalizând și conferind personalitate interioarelor fără a recurge la modificări dramatice și costisitoare, panelurile decorative au schimbat la față camere întregi, au trezit la viață încăperi banale și au stârnit imaginația proprietarilor lor.
Dacă ți-am spune însă că panourile decorative de perete pe care noi ți le punem cu tot dragul la dispoziție sunt atât de ușor de instalat încât te vei putea ocupa de această delicată misiune chiar la tine acasă? Da, este mai mult decât posibil! Te învățăm mai jos cum să instalezi panourile 3D de ipsos în propria ta locuință! Pe locuri, fii gata…start!
Cum să montezi panourile decorative 3D în propria casă: e atât de simplu!
Atunci când observi arta și rafinamentul pe care îl emană panourile decorative 3D în interiorul unei locuințe, în minte ți se profilează deja un scenariu complicat de amplasare a lor. Cum poate fi simplu, când rezultatul final e atât de complex, desăvârșit?
În realitate, e mai ușor decât crezi să instalezi panouri 3D pentru pereți. Iată care sunt sfaturile pe care ți le oferă profesioniștii noștri!

 1. Cea mai importantă regulă de care să ții cont atunci când montezi panelul decorativ 3 D în modelul ales este că acesta are nevoie de un perete curat, fără imperfecțiuni. Șterge orice urmă de praf. De asemenea, asigură-te că repari eventualele găuri sau denivelări.
  Dacă peretele ce urmează a fi decorat a fost vopsit în prealabil sau tencuit, folosește un șmirghel care să pregătească suprafața pentru lipirea plăcilor. În caz contrar, poți aplica o substanță cu rol de primer (un strat de amorsă) pentru a garanta aderența.
 2. Este timpul pentru cel mai delicat pas în instalarea panelurilor decorative 3D: măsurarea. În acest punct, este vital să știi exact cum anume va arăta lucrarea finală. Calculează, măsoară, marchează punctele în care vei monta fiecare panou. Dacă intenționezi să lași loc între elemente, pentru un design sofisticat sau pentru a integra alte detalii de decor, delimitează cu atenție și aceste spații.
 3. Despachetează fiecare panou decorativ pentru pereții interiori și asigură-te că este perfect curat, șters de praf.
 4. Pentru a monta panourile decorative 3D, folosește adeziv special pe care îl vei aplica punctiform pe fiecare placă. Poziționează cât mai drept pe perete, având grijă să apropii la maximum panourile ca să minimizezi locul de îmbinare. Un truc prețios este acela de a începe montarea din colțul de sus și de aici să continui, deoarece este destul de probabil să fie necesară tăierea ultimilor plăci.
 5. Este timpul să scoți încă o dată la iveală talentele de matematician. Măsoară ca să știi cu certitudine cât trebuie să tai din fiecare placă, în cazul în care e nevoie. Sfatul experților: măsoară de trei ori și taie o singură dată. Folosește un instrument profesional (cutter) și apoi finisează suprafața cu un șmirghel.
 6. Am ajuns la final! Dacă dorești să vopsești peretele tău cool, curăță mai întâi panourile decorative și apoi aplică din nou substanța de primer pe care o vei lăsa să se usuce. Pulverizează acum vopseaua și pregătește-te să fii întrebat ce decorator talentat de interioare ți-a pus la punct această mândrețe de casă.
  Nu e greu, nu-i așa? Specialiștii noștri îți garantează că nu vei avea nevoie de mai mult de 3 ore pentru a monta panourile decorative 3D pe un perete de 7 m². Pentru mai multe detalii, urmărește filmulețele de mai jos, care îți explică pas cu pas cum să împrospătezi look-ul casei tale cât ai zice WALL3D.
  Ce ne dorim? Să aducem eleganță, frumusețe și unicitate interioarelor tale. Avem de partea noastră tehnologia avansată și forța de muncă specializată! Astfel, îți punem la dispoziție panouri decorative 3D ignifuge, cu dimensiuni de 60cm X 60cm, grosime cuprinsă între 18 și 35 de mm și greutate între 4-8 kg, în funcție de model.
  Acum, că ai descoperit cât de simplu este să instalezi un panou decorativ la tine acasă, nu mai rămâne decât să te lași fermecat de oferta noastră. Modelele noastre așteaptă dornice să fie alese pe walledpanels.ro.
Panou decorativ 3D la tine acasa
Panou decorativ 3D la tine acasa