De ce să alegi panouri decorative 3D? 6 motive care te vor convinge

Panou decorativ 3D Curves

Casa noastră, universul intim în care ne recreăm în compania familiei și în care ne încărcăm bateriile, trebuie să fie o oază de liniște și pace. Visăm la un spațiu colorat și pașnic, în care visele prind contur, în care confortul primează, în care bucuria palpită la fiecare colț.

Din acest punct de vedere, nu e de mirare că decorațiunile interioare sunt atât de importante pentru armonia vieții noastre. Iar panourile decorative 3D devin atât de ușor cea mai simplă soluție de a conferi o amprentă de eleganță, de artă și de unicitate casei tale, încât te vei întreba cum de ați pierdut atâta timp fără să vă cunoașteți.

Noi, cei de la WALL3D, ne-am propus să intermediem această relație și vă punem la dispoziție panouri volumetrice de înaltă calitate, durabile, cu un aspect atrăgător, mustind de creativitate și conferind efecte vizuale superbe. Iată care sunt argumentele pentru a le alege!

6 motive pentru care să alegi panourile decorative 3D

Vrei o casă care să incite spiritul aventurier, imaginația și dorința de a descoperi minuni chiar în interiorul celor patru pereți? Panourile decorative îți pot servi drept ghid în această călătorie. Iată de ce ți le recomandăm!

Panou decorativ 3D AQUA

Conferă eleganță și personalitate pereților sau tavanului.

Îți repugnă ideea pereților simpli? Atunci panourile decorative sunt răspunsul la dilema ta! Ele pot conferi impresia că peretele este acoperit cu accesorii și îți vor lăsa oaspeții cu gura căscată. Ce spui despre panouri decorative sugerând faguri de miere, ca într-un stup supradimensionat, precum în cazul modelului panoului decorativ Honey?

Sau ce părere ai despre plăci decorative pentru tavan din ipsos care par acoperite de valuri pașnice, infinite? Cui nu i-ar plăcea să se adăpostească sub pătura unui lac calm, neperturbat de nicio supărare, ca în cazul plăcilor decorative Aqua?

Panourile decorative de interior umplu camera de culoare.

Nu te lăsa înșelat de albeața lor, panourile decorative 3D pot fi acoperite de vopsea în nuanța ta preferată. De asemenea, poți nuanța texturile în mai multe combinații de culori: numai imaginația ta este limita! Ce spui despre panourile decorative pentru perete Bubble în nuanțe de antracit, pentru un spațiu industrial cu vibe modern?

Panourile 3D pentru perete sunt ușor de întreținut.

Suprafețele clasice pot cădea ușor victimă eroziunii, zgârieturilor sau loviturilor, dar panourile decorative 3D pentru perete sunt mult mai rezistente. Mai mult, ele sunt ignifuge, ceea ce înseamnă că nu se vor aprinde în cazul unui incendiu. Investești nu numai în design atrăgător, dar și în siguranța familiei tale.

Panou decorativ 3D GOLF

Panelurile decorative sunt ușor de montat.

Nu este cazul să suni la o echipă de profesioniști, iar dacă adori proiectele de tipul DIY, atunci instalarea panourilor 3D poate deveni chiar propria ta plăcere. Nu numai că va reprezenta o adevărată împlinire, dar te vei bucura și de o experiență unică. Oricum, noi îți stăm la dispoziție cu asistență, sfaturi, informații tehnice și instrucțiuni de montare. Împreună, putem face din casa ta un rai al frumuseții.

Cu ajutorul panourilor decorative de perete poți camufla ceea ce dorești să ascunzi privirii.

Cablurile, firele sau diverse alte componente instalate în perete pot fi camuflate inteligent și iscusit cu ajutorul panelurilor decorative. Apelează la un specialist pentru o privire de ansamblu și ca să te asiguri că totul iese ca la carte.

Panourile decorative 3D de la WALL3D sunt concepute din materiale naturale.

Sperăm că ești la curent cu conceptul de poluare indoor, cauzată de substanțele nocive din unele tipuri de vopseluri. Panourile noastre sunt însă confecționate din materiale naturale, nu au miros și nu emană acești compuși care îți pot perturba starea de sănătate. E un câștig pe toate planurile!

Panourile decorative WALL3D sunt un produs inovator pe piața românească, ce abia așteaptă să pătrundă și în locuința ta. Am recurs la cele mai avansate tehnologii și la forță de muncă specializată, astfel ca tu să te bucuri de ce este mai bun în propria ta casă.

Vizitează site-ul nostru walledpanels.ro și fă o surpriză celor patru pereți care te adăpostesc și tavanului care îți ține de pavăză!