Cum să conferi personalitate decorului firmei tale cu panourile decoative 3D

Panou decorativ 3D perete Rombus

La birou ne desfășurăm cea mai mare parte a zilei, ceea ce face ca alegerea de a înviora spațiul interior al locului de muncă să fie atât de justificată. Iar atunci când ești un întreprinzător care își dorește ca angajații săi să aibă parte de cele mai bune condiții, pentru a da un randament maxim, importanța decorului este și mai mare.
Ești în căutare de soluții practice și rentabile pentru a da personalitate decorului firmei tale? Atunci îți sărim în ajutor! Panourile decorative 3D sunt ușor de instalat și de întreținut, conferă imaginație și creativitate oricărui interior, iar prețul e mai mult decât avantajos. Descoperă mai jos câteva modele ideale pentru firme la care angajații se întorc cu drag și pasiune în fiecare zi!

5 modele de panouri decorative pentru decoruri de firme creative

Pereții goi, deși curați, nu incită imaginația nimănui, ba dimpotrivă. Nu numai decoratorii de interioare, dar și psihologii au nuanțat importanța de a conferi personalitate spațiului de muncă, pentru a încuraja creativitatea, productivitatea și implicarea angajaților. Așa că, în loc de un perete lipsit de orice urmă de artă, alege panourile decorative. Iată câteva modele de încercat!

Panou decorativ 3D Rombus

Armonia geometriei este o alegere ideală pentru spațiul firmei. Panourile decorative cu modele în formă de romburi sunt nu numai idei practice de a trezi la viață spațiul interior al firmei, dar încurajează și calmul și concentrarea angajaților. Asociază cu culori deschise, care să liniștească spiritul, dar nu te teme nici de petele de culoare.

Panou decorativ 3D Aqua

Apa are dintotdeauna o influență pașnică și calmantă asupra psihicului uman. Liniștitoare, căderile de apă pot diminua stresul și tensiunea, la care știm cu siguranță că angajații de azi sunt mai predispuși ca niciodată. Tocmai de aceea, decorurile cu panouri termoizolante 3D în modele Aqua sunt practic create pentru spațiile de birouri. Vopsește pereții chiar în tonuri de albastru, bleu, aqua sau verde fraged pentru a multiplica proprietățile acestui panou decorativ.

Panou decorativ 3D Hematite

Pentru spațiile de birouri nonconformiste și creative, cum sunt agențiile de publicitate, putem opta pentru panouri decorative de perete cu mai multă personalitate. Iar modelul Hematite se califică cu brio din acest punct de vedere. Pictat în culori închise, va decora un spațiu avangardist, cu accente moderne și urbane, perfect pentru un loc în care lucrează oameni tineri și deschiși la minte.

Panou decorativ 3D Hematite

Panou decorativ 3D Galaxy

Inspiră angajații să gândească dincolo de limite și încurajează nașterea conceptelor creative cu modelul de panou decorativ 3D Galaxy. De data aceasta, știi că, atunci când se uită pe perete, oamenii din echipa ta nu pierd vremea și nici nu încearcă să alunge plictiseala, ci se lasă stimulați din punct de vedere creativ de un perete plin de personalitate. Culorile deschise, de preferat pe spațiile întinse, sunt alegerea de top.

Panou decorativ 3D Honey

Ne reîntoarcem la panourile decorative pentru pereții interiori ce mizează pe geometrie pentru a crea efecte calmante. Firma ideală trebuie să adăpostească nu numai spații dedicate muncii, dar și oaze de relaxare, atât de necesare. Decorează o astfel de incintă cu panelurile 3D Honey, colorează cu tonuri de miere și nu te mira dacă spațiul e la fel de plin de productivitate și hărnicie precum un stup.

Panou decorativ 3D Honey

Panourile decorative 3D pot face diferența în spațiul interior al firmelor și companiilor. Fie că vorbim despre clădiri de birouri, ateliere sau spații de recreere, despre săli de ședințe sau de recepție, ideea va fi minunat fructificată. WALL3D este un brand specializat în fabricarea de panouri volumetrice de înaltă calitate, iar obiectivul nostru este de a-ți înfrumuseța și transforma spațiul cum nici nu ai fi visat.